Stralende Tweede Helft – Special Edition!

Stralend en energiek ouder worden, zoals de natuur het bedoeld heeft

Op 5 januari, de eerste maandag na het nieuwe jaar, begint de eerste Stralende Tweede Helft tegelijk met de Stralende Mama Turnaround, beiden in een speciale nieuwjaarseditie! We hopen zoveel mogelijk vrouwen te mogen begroeten om van daaruit voor onszelf, voor elkaar en voor andere vrouwen om ons heen een golf van inspiratie en bewustwording te laten ontstaan. Voor een feestprijs van €250,- ben je erbij.

Ouder worden is heerlijk en bijzonder. Met de jaren kom je steeds dichter bij jezelf, bij jouw innerlijke godin en bij wat het leven voor jou betekent. Je kunt anders naar dingen kijken en van daaruit vaak een inspiratiebron zijn voor anderen. Niet voor niets zeggen veel vrouwen die eenmaal de 50 zijn gepasseerd voor geen goud meer terug te willen. Jammer genoeg gaat ouder worden in deze tijd echter vaak gepaard met ongemakken, kwaaltjes en ziektes die niet horen bij onze natuurlijke staat van welzijn. Is het tijd om jouw gezondheid en je toekomst in eigen hand te nemen? Wil je weten hoe je écht gezond en vol energie ouder wordt, zoals de natuur het bedoeld heeft? Hoe je daar met je voeding en leefstijl de beste voorwaarden voor schept is voor jou in 10 weken samengevat. Samen met andere vrouwen laat je je inspireren en ga je een avontuur aan op weg naar een stralende tweede helft, onder warme en persoonlijke begeleiding. Een avontuur dat je gezondheid en je leven voorgoed kan veranderen.

Heb jij

 • Behoefte aan meer energie?
 • Moeite om een gezond gewicht te behouden?
 • Zorgen over welvaartsziekten zoals diabetes of hart- en vaatziekten?
 • Klachten of vage pijntjes in botten en gewrichten?
 • Last van verminderd zicht, nacht- of sneeuwblindheid?
 • Brood, zoetigheid of koffie nodig om de dag door te komen?
 • Snel last van overprikkeling, irritatie of frustratie?
 • Last van stemmingswisselingen, depressieve gevoelens of lusteloosheid?
 • Last van vergeetachtigheid of wazig denken?
 • Wil je meer weten over voeding, holistische gezondheid en onze natuurlijke staat van welbevinden?
 • Lijkt het je fijn jouw ervaringen en vragen te kunnen delen in een groep gelijkgestemde vrouwen?

 

Heb je op één of meerdere vragen ‘ja’ geantwoord? Dan is dit programma je op het lijf geschreven. Het programma is zo vormgegeven dat instappen voor vrijwel iedereen haalbaar en inspirerend is, ongeacht hoe ver je bent op jouw pad naar holistische gezondheid. We bouwen stapsgewijs op en vullen 10 hele weken lang met inspiratie, informatie, affirmaties, opdrachten en voedingssuggesties. Om jou de kans te geven écht een blijvende verandering te maken. Die 10 weken bieden ook de tijd om een hechte groep te laten ontstaan die op elkaar afgestemd is en waarin je je veilig voelt, zodat ook het groepsproces een nog sterkere positieve werking krijgt voor alle deelneemsters. Je krijgt daarnaast mijn volledige online support en een persoonlijke coachingssessie om je optimaal te kunnen ondersteunen tijdens je avontuur. Je hebt dus de voordelen van een individueel coachingstraject én de voordelen van het groepsproces.

Hoe werkt het?

We starten met een groep vrouwen op hetzelfde moment. Elke week ontvang je van mij een bestand per email met daarin informatie over voeding, holistisch leven, inspiratie, affirmaties, boodschappenlijstjes, opdrachten en recepten. In de facebookgroep kunnen we met elkaar delen, elkaar steunen en inspireren. Ook ik ben dagelijks op facebook aanwezig om vragen te beantwoorden. En doe je dat liever per mail, dan mag dat natuurlijk ook.

In dit programma is inbegrepen:

 • 10 weken voedingsplan
 • voedende recepten vol superfoods die je energiek en stralend houden
 • boodschappenlijst en tips
 • wekelijkse affirmaties die lichaam en geest voeden
 • informatie over voeding en holistische gezondheid waar je de rest van je leven iets aan hebt
 • contact met andere stralende vrouwmensen in een besloten facebookgroep, waar je je ervaringen kunt delen, steun van de groep kunt ervaren en andere inspirerende vrouwen ontmoet
 • écht persoonlijke begeleiding
 • onbeperkt emailsupport tijdens het hele programma
 • een persoonlijke telefonische coachingssessie, waarna je een uitgebreide email ontvangt waarin alles nog eens op een rijtje staat, zodat je ‘t na kunt lezen.

Je hebt tijdens het programma mijn volledige steun en inzet om jouw doelen te bereiken. Alles hierboven en meer krijg je voor de prijs van

€250,-

of €90,- per maand (3 termijnen).

 

Geef je nu op! Stuur een email naar superfoodmama@gmail.com ♥

 

*De prijs en de begeleiding zijn voor deze speciale editie wat anders vormgegeven. Er worden daarom geen verdere kortingen gegeven en het is daarom dit keer niet mogelijk het programma in een ‘uitgeklede’ versie te volgen. Ik sta open voor warm zakendoen of ruildiensten, mocht je heel graag willen aansluiten maar is het financieel niet haalbaar, dan kun je mij een email sturen. We kunnen dan kijken of we er samen uitkomen.